Ontwikkeling bij Financieringspartners - Dutch Assets Group
511
post-template,post-template-full_width,post-template-full_width-php,single,single-post,postid-511,single-format-standard,bridge-core-2.1.3,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode_popup_menu_push_text_top,qode-theme-ver-20.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Ontwikkeling bij Financieringspartners

Binnen Dutch Assets Group werken wij samen met meer dan 40 nationale en internationale financierings partners. Met hen hebben wij goede contacten en zijn wij continu in gesprek over de mogelijkheden en ontwikkelingen. 

Hieronder een overzicht van de mogelijkheden welke zij nu beschikbaar stellen:

  • Vraag hogere limieten aan: Is een klant verzekerd middels een kredietverzekering, dan is het wellicht mogelijk om een hoger limiet te vragen op deze klant.
  • Schort de aflossing op: Bij diverse financierings verstrekkers is het mogelijk om de aflossing op te schorten of terug te vragen. Controleer dit bij de eigen verstrekken en kijk of hiermee de liquiditeit en cashflow direct kan verbeteren.
  • Financiering met Borgstelling: Vanuit de overheid wordt nu een extra regeling met Borgstelling beschikbaar gesteld. Hiermee kunnen banken sneller en makkelijker een financiering toekennen. Banken nemen deze regeling direct mee in de het aanvraagproces en zullen proactief deze mogelijkheid aanbieden.
  • Top over financiering: Diverse aanbieders bieden de mogelijkheid tot een tijdelijke verhoging van het bestaande limiet. Deze optie is tijdelijk en bedoeld om in deze fase de bedrijfscontinuïteit te waarborgen.
  • Tijdelijke renteverlaging: Bij sommige aanbieders is het mogelijk om tijdelijk de rente te verlagen op de financiering. Ook deze verlaging moet bijdragen aan het borgen van de bedrijfscontinuïteit.