Referenties

Wat klanten over ons zeggen

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan.

De diensten van DAG zijn bij ons zeer goed bevallen. Als het nodig is gaan ze altijd nét dat stukje verder, en wij hebben ons altijd als een gewaardeerde klant gevoeld. Echt een aanrader!

Roberto Perenboom - Stateflex

DAG is de afgelopen maanden van grote betekenis geweest voor ons. Financiële vraagstukken alsmede het verzekeringspakket is onder hun begeleiding in beter vaarwater gekomen. Er zijn plannen om samen nog meer binnen ons bedrijf te optimaliseren om toekomstige resultaten te vergroten.

Christa Roijakkers - don uitzendgroep

Cooperation with Edwin (DAG) was very smooth, informal, and he gave us valuable advise, not only on financial parts of our business. I would gladly recommend him further!

Juraj Lacko - Fareon

WePayPeople heeft een succesvolle samenwerking met DAG bij het inrichten van totaaloplossingen voor Uitzendondernemers. De unieke Backoffice en Payroll oplossingen van WePayPeople worden door het deskundige en slagvaardige team van DAG gecombineerd met hoogwaardige financiële kennis en diensten.

Peter Carpay - WePayPeople

Door groei hadden wij behoefte aan alternatieve financieringsoplossingen. DAG, via Edwin Schaafsma, heeft zich verdiept in ons concept en de juiste partners voor ons gevonden om nu, maar ook in de toekomst, verdere groei gemakkelijk mogelijk te maken. Ons motto is “Exceed Expectations” en dat kunnen wij nu ook over DAG zeggen.

Henk van Dijk - ILEXYS

Ik ben gebeld door DAG, normaliter maak ik niet zo snel een afspraak, maar ik ben blij dat ik het nu wel heb gedaan. Wat is er veel kennis en ik ben heel goed op weg geholpen met keuzes die ik moest en moet of beter mag maken, bedankt!

Simone Snijders - Etappe

HTC Techniek is middels de snelle en slagvaardige bemiddeling van Dutch Assets Group met de juiste factormaatschappij aan tafel gekomen en werkt daar inmiddels naar volle tevredenheid mee.

Sebastiaan Pot - HTC Techniek

Dutch Assets Group gaat verder waar anderen stoppen. Traditionele financiers denken in problemen. DAG denkt in oplossingen. Zeer verfrissend. Zij hebben voor ons een constructie bedacht, waardoor financiering te arrangeren was en uiteindelijk relatief simpel. Een prettige partij om zaken mee te doen. Korte flexibele lijnen.

Dirk Torn - Financial Consultant

Vanaf het eerste moment hebben wij een goed gevoel over de werkwijze van DAG. DAG heeft ons uitgelegd hoe ons bedrijf verder kon groeien. Wij zijn blij hoe de samenwerking tussen DAG en A netwerk vorm heeft gekregen en nog meer vorm gaat krijgen, in het verder ontwikkelen en professionaliseren van ons bedrijf.

Fred Wanmaker - A netwerk

Edwin Schaafsma van DAG heeft ons wegwijs gemaakt in de financiële wereld. Hij bracht ons in contact met factoring maatschappijen en bleef ons bijstaan bij een uiteindelijk besluit en vragen na afloop. Ik ben erg blij dat ik Edwin ben tegen gekomen. Niemand krijgt van mij hoger dan een 7, maar hij krijgt een 9.

Pieter Loppersum - LAB

Edwin Schaafsma heeft voor ons een financieringstraject geregeld bij een bank en dat heeft hij uitstekend gedaan. Zijn manier van werken is uitermate professioneel en tegelijkertijd menselijk en informeel. Dankzij hem en zijn uitgebreide netwerk heeft onze business een geweldige boost gekregen.

Chris Jan Reitsma - DMQ

The recognised consolidated network of Edwin Schaafsma from DAG and his trust in IOORS management have ensured the continuity & safeguard of our Agency Business in the Oil & Gas Industry. This has saved us time and significant costs in an efficient and professional manner. Now we can safely build a new future for the coming years.

Michel Podgaietsky - IOORS

Head Personeelsdiensten wordt reeds enkele jaren in raad en daad bijgestaan door Dutch Assets Group. Wij ervaren DAG als slagvaardig en betrouwbaar. Zij zijn zeer breed georiënteerd en hebben een zeer breed netwerk welke ons bijstaat bij nagenoeg elke uitdaging op financieel gebied.

Reza Gholami - HEAD personeelsdiensten

Dankzij een succesvolle focus op flexibiliteit en service is De Klop Groep hard gegroeid. Met hulp van DAG is een financieringspartij gevonden, die de nodige flexibiliteit in de financiën kon creëren. De financieringsaanvraag is snel en effectief afgehandeld, dankzij een gerichte aanpak en hun grote netwerk. Wij bevelen DAG van harte aan.

Fred Wennekes - De Klop Groep

DAG heeft ons adequaat en vlot geholpen met onze kredietverzekering en factoring. Ze komen hun afspraken goed na en ik raad hen zeker aan bij onze andere relaties.

Emile Bakkum - Personeel Service Twente

Wave Weed Control heeft in samenwerking met DAG een succesvolle inkoopfinanciering geregeld. De samenwerking met DAG is naar tevredenheid verlopen en met name de korte, efficiënte schakelsnelheid in het proces laat zien dat DAG veel in huis heeft.

Erik Bretveld - Wave Weed Control

DAG is een no-nonsense organisatie die ons adequaat heeft geholpen. Hun directe aanpak en gespecialiseerde kennis sprak mij aan om zaken met hun te doen.

Marvin Glasius - BeterWerk

DAG begeleidt en adviseert ons inzake werkkapitaal. Hierdoor hebben we een snelle groei kunnen realiseren, die anders niet mogelijk was.

Mark van Beek - The Flowerman

DAG heeft ons geholpen bij het organiseren van financiering passend bij onze groeiambitie. Daarnaast hebben zij ondersteund bij het opzetten van een debiteurensysteem. Dit alles gebeurde soepel en snel. Ik kan DAG daarom van harte aanbevelen bij anderen.

Patrick Soeters - NettStaff

DAG heeft ons begeleid inzake de herfinanciering van PeBa Personeelsdiensten, wij zijn uiteindelijk zeer blij met de herfinanciering. Betrokkenheid, vakkundigheid en een gedegen advies met een zeer goed resultaat waren hierin de speerpunten.

Bas Toonen - Peba personeelsdiensten

DAG heeft ons begeleid inzake de herfinanciering van PeBa Personeelsdiensten, wij zijn uiteindelijk zeer blij met de herfinanciering. Betrokkenheid, vakkundigheid en een gedegen advies met een zeer goed resultaat waren hierin de speerpunten.

Bas Toonen - Peba personeelsdiensten

Recently Edwin supported us with the management of our accounts receivable and factoring. Opened up his network in very short time, came up with very reliable partners to make our best fit. Since the first day I met Edwin, he has been straightforward and reliable.

Bert Du Toy van Hees - Duvoor Media