Krediet verzekeren

De beste en/of snelgroeiende ondernemingen dekken het risico van hun debiteuren af. Niet alleen het risico, maar ook de spreiding van betaling. Zo zijn zij minder afhankelijk van hun debiteuren en kunnen ze hogere financieringen krijgen tegen betere voorwaarden. Hierdoor kunnen ze makkelijker zonder risico’s verdere groei van hun bedrijf realiseren.

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering verzekert openstaande facturen van klanten. Zodra klanten niet kunnen betalen, draait de verzekering op voor de kosten. Een kredietverzekering kan worden afgesloten per transactie, per debiteur, per land en voor de totale omzet.

Deze ‘omzetverzekering’ is de meest uitgebreide kredietverzekering. Hierbij wordt de gehele omzet verzekerd tegen het niet-betalen door klanten. In ruil voor een goed gespreide portefeuille kan een verzekeraar vaak een aantrekkelijke premie aanbieden.

Wat is een kredietverzekering?

Kredietverzekering door DAG

Uit een groot netwerk van nationale en internationale banken en verzekeraars bieden wij de beste ondersteuning. Hierdoor kunnen wij altijd de beste deal realiseren. Vaak zien we dat het veel interessanter is om een kredietverzekering te combineren met andere financieringsvormen.

In een grondige en vrijblijvende intake stemmen we af op uw concrete situatie om te komen tot de meest passende kredietverzekering c.q. financieringsvorm. Omdat wij met alle NL banken werken, zijn we 100% onafhankelijk en kunnen wij u de beste deal geven!

De beste keuze voor uw bedrijf

Overweegt u om krediet te laten verzekeren of zoekt u naar externe financieringsmogelijkheden? Dan kunt u op onze website eenvoudig e.e.a. online berekenen en vrijblijvend een voorstel aanvragen. Op basis van uw input denken we mee om te komen tot een concrete en op maat aanvraag. We garanderen absoluut de beste deal!

Kosteloze creditcheck aangeboden door Dutch Assets Group

U gaat een nieuwe zakelijke verbintenis aan. Daarbij wilt u voorkomen dat u teveel risico loopt. Wilt u weten of uw nieuwe partner of klant kredietwaardig is? Via de kostenloze check die wij u aanbieden kunt u kennis maken met de mogelijkheden van kredietverzekeren. Vraag hieronder de eerste scan kosteloos aan.

Creditcheck aangeboden door Dutch Assets Group

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over kredietverzekeren of wilt u een second opinion over een bestaande financiering? Neem dan contact met ons op!

Bel SaskiaWhatsapp Saskia

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.