Krediet verzekeren

De beste en/of snelgroeiende ondernemingen dekken het risico van hun debiteuren af. Niet alleen het risico, maar ook de spreiding van betaling. Zo zijn zij minder afhankelijk van hun debiteuren en kunnen ze hogere financieringen krijgen tegen betere voorwaarden. Hierdoor kunnen ze makkelijker zonder risico’s verdere groei van hun bedrijf realiseren.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan.

Wat is een kredietverzekering?

Een kredietverzekering verzekert openstaande facturen van klanten. Zodra klanten niet kunnen betalen, draait de verzekering op voor de kosten. Een kredietverzekering kan worden afgesloten per transactie, per debiteur, per land en voor de totale omzet.

Deze ‘omzetverzekering’ is de meest uitgebreide kredietverzekering. Hierbij wordt de gehele omzet verzekerd tegen het niet-betalen door klanten. In ruil voor een goed gespreide portefeuille kan een verzekeraar vaak een aantrekkelijke premie aanbieden.

Kredietverzekering door DAG

Uit een groot netwerk van nationale en internationale banken en verzekeraars bieden wij de beste ondersteuning. Hierdoor kunnen wij altijd de beste deal realiseren. Vaak zien we dat het veel interessanter is om een kredietverzekering te combineren met andere financieringsvormen.

In een grondige en vrijblijvende intake stemmen we af op uw concrete situatie om te komen tot de meest passende kredietverzekering c.q. financieringsvorm. Omdat wij met alle NL banken werken, zijn we 100% onafhankelijk en kunnen wij u de beste deal geven!

De beste keuze voor uw bedrijf

Overweegt u om krediet te laten verzekeren of zoekt u naar externe financieringsmogelijkheden? Dan kunt u op onze website eenvoudig e.e.a. online berekenen en vrijblijvend een voorstel aanvragen. Op basis van uw input denken we mee om te komen tot een concrete en op maat aanvraag. We garanderen absoluut de beste deal!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over kredietverzekeren of wilt u een second opinion over een bestaande financiering? Neem dan contact met ons op!

Veelvoorkomende oplossingen

Krediet verzekeren

Met een kredietverzekering verzekert uw bedrijf zich tegen non-betaling en faillissementen van klanten.

Lees meer

Payrolling

Bij payrolling besteedt u het juridisch werkgeversschap uit, zo ook de loonbetalingen en het risico van ziekte en verzuim.

Lees meer

Factoring

Met factoring kunt u uw facturen laten uitbetalen, u kunt debiteurenbeheer uitbesteden én kredietrisico’s afdekken.

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

DAG heeft ons adequaat en vlot geholpen met onze kredietverzekering en factoring. Ze komen hun afspraken goed na en ik raad hen zeker aan bij onze andere relaties.
Emile Bakkum – Personeel Service Twente

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. D

Onze samenwerkpartners

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan.