Verduurzamen van uw woning

Gaat u verbouwen en investeert u in energiebesparende maatregelen, dan komt u wellicht in aanmerking voor een aantal fiscale voordelen. 

 

Samen hebben we een ambitie gezet op het terugdringen van het energieverbruik en het verduurzamen van onze woningen. Vanuit de overheid zijn er diverse maatregelen genomen die u hier financieel bij kunnen ondersteunen. Afhankelijk van welke maatregelen u treft kunt u bijvoorbeeld directe subsidies krijgen, maar ook is het in veel gevallen mogelijk een hogere hypotheek te verkrijgen. De subsidies kunnen per gemeente en investering verschillen en ook welke extra financiering u kunt krijgen is individueel, daarom kijken wij graag persoonlijk met u mee waar u recht op heeft.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Hypotheek advies bij uw hypotheek

Wij nemen samen met u al uw wensen op het gebied van de hypotheek door, denk hierbij aan de hoogte van de lening, de looptijd en de rentevaste periode. Ook kijken wij met u naar welke voorwaarden voor u van belang zijn. Een scherpe prijs is altijd welkom, maar wellicht heeft u zelf meer behoefte aan flexibiliteit waar het gaat om extra aflossen, een leningdeel juist helemaal niet aflossen of hecht u er waarde aan dat de rente automatisch wordt verlaagd wanneer de waarde van uw woning stijgt. Uw persoonlijke wensen zijn onze uitgangspunten in de dienstverlening en samen vinden we dan ook de beste oplossing.

 

Wellicht heeft u het zelf al helemaal helder; de looptijd, de hoogte, welke rente en rentevast periode, en wat er nog geïnvesteerd moet worden voor verduurzaming of niet en welke risico’s u wel of niet wilt afdekken. In dat geval horen wij graag hoe u het in gedachten heeft en zoeken wij met alle plezier de juiste aanbieder bij uw wensen. Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u zich juist wil laten voorlichten over alle mogelijkheden, dan staan wij u graag bij met ons advies en zoeken samen met u uit wat er het beste past.

Voor nu weten wat u kunt lenen? Hieronder kunt u zelf berekenen wat de mogelijkheden zijn.

Tarieven & actuele rentes

Wilt u weten wat wij precies voor u doen en tegen welke kosten, bekijk dan ons dienstverleningsdocumenten:

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.