DAG-menu

Dutch Assets Group adviseert en begeleidt al jaren ondernemers bij hun financieringsaanvraag. Wij zijn uw tijdelijke financieel directeur en ontzorgen u volledig in het traject van aantrekken van financiering. Liever zelf de touwtjes in handen houden maar wel gebruik maken van ons netwerk en partnervoordelen? Ook dat kan!

We werken samen met meer dan 40 nationale en internationale financieringspartners waardoor we aan al uw financieringswensen kunnen voldoen. Onze Assetscan geeft u direct inzicht in de financiële ruimte binnen uw onderneming. Vervolgens begeleiden we u op de door u gewenste manier.

Beschikt u over een eigen adviseur of voldoende kennis van financieren? Onze execution only module geeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van ons internationale netwerk van financieringspartners. Zo geniet u de voordelen die onze relaties krijgen zonder dat we u volledig begeleiden. Wij adviseren u niet maar halen voor u interessante offertes uit de markt. U maakt zelfstandig of met advies van uw eigen adviseur een keuze uit de aangeboden offertes.

Indien u gebruik wenst te maken van onze expertise, op een moderne manier dan kiest u voor de module Digitaal advies. Zo adviseren we over de mogelijke financieringsopties voor uw onderneming nadat onze assetscan inzicht heeft gegeven in de financiële ruimte.

Volledig ontzorgd en geadviseerd worden? Wij begeleiden het gehele traject van financieringswens tot inregelen van de financiering. Wij adviseren u over creditmanagement en assetmanagement en bieden u proactief relatiebeheer over de gesloten financiële producten.

Download het dienstverleningsdocument

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

  Execution Only

  • U heeft ervaring met financieren en weet wat u wilt;
  • U wordt eventueel bijgestaan door uw adviseur of accountant;
  • U bent zelf in staat om een keuze te maken in de verkregen offertes en mogelijkheden;
  • U ontvangt de scherpste offertes van al onze aanbieders, passend bij de financieringswens.
  Lees meer

  Digitaal advies

  • U wilt graag gebruik maken van de expertise van DAG tijdens de aanvraag;
  • U heeft ervaring met digitale dienstverlening;
  • U wordt eventueel bijgestaan door uw adviseur of accountant;
  • Op basis van ons advies en dat van uw adviseur bent u in staat om goede keuzes te maken.
  Lees meer

  Full service

  • U wilt graag gebruik maken van de expertise van DAG tijdens de aanvraag;
  • U heeft een complexe financieringsaanvraag;
  • U heeft een financieringsbehoefte groter dan €250.000,- of wenst maatwerk mogelijkheden;
  • U heeft geen eigen financieel adviseur en maakt graag gebruik van de financieel specialisten van DAG.
  Lees meer

  DAG, onafhankelijk financieel adviesbureau

  Wij zijn dé specialist in flexfinanciering. Wij kennen het gehele speelveld van aanbieders en ons slagingspercentage is 99%. Wij doen veel meer dan alleen het eenmalig regelen van financiering: we gaan voor een succesvolle langdurige samenwerking en tevreden klanten. Ervaar zelf het gevoel van de beste deal en de beste service! Met garantie!

  Start met de online intake

  U wilt ook uw ondernemerswensen realiseren? En u zoekt een partner die u hierbij kan begeleiden? Wij helpen u graag verder. Een goed startpunt is onze online intake. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon direct contact met ons opnemen!

  Start online intake

  Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

  Vraag vrijblijvend advies aan.