Een nieuwe hypotheek afsluiten

U bent op zoek naar een nieuwe hypotheek, zoek dan niet verder. Onze adviseurs kunnen u bijstaan met al uw hypotheekwensen.

Indien u een nieuwe woning gekocht heeft, dan feliciteren wij u vast van harte! Loopt uw bestaande hypotheek of de rentevaste periode af bij de huidige aanbieder, dan kijken wij graag voor u rond wat de markt te bieden heeft.

Binnen Dutch Assets Group werken wij samen met een groot aantal aanbieders voor de hypotheek, dit zijn de traditionele grootbanken, maar ook scherpe aanbieders welke alleen via een intermediair te bereiken zijn.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Hypotheek advies bij uw hypotheek

Wij nemen samen met u al uw wensen op het gebied van de hypotheek door, denk hierbij aan de hoogte van de lening, de looptijd en de rentevaste periode. Ook kijken wij met u naar welke voorwaarden voor u van belang zijn. Een scherpe prijs is altijd welkom, maar wellicht heeft u zelf meer behoefte aan flexibiliteit waar het gaat om extra aflossen, een leningdeel juist helemaal niet aflossen of hecht u er waarde aan dat de rente automatisch wordt verlaagd wanneer de waarde van uw woning stijgt. Uw persoonlijke wensen zijn onze uitgangspunten in de dienstverlening en samen vinden we dan ook de beste oplossing.

 

Wellicht heeft u het zelf al helemaal helder; de looptijd, de hoogte, welke rente en rentevast periode, of er nog geïnvesteerd moet worden voor verduurzaming of niet en welke risico’s u wel of niet wilt afdekken. In dat geval horen wij graag hoe u het in gedachten heeft en zoeken wij met alle plezier de juiste aanbieder bij uw wensen. Wij kunnen ons ook goed voorstellen dat u zich juist wil laten voorlichten over alle mogelijkheden, dan staan wij u graag bij met ons advies en zoeken samen met u uit wat er het beste past.

Voor nu weten wat u kunt lenen? Hieronder kunt u zelf berekenen wat de mogelijkheden zijn.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.