Uitzendbranche

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering. Snel en deskundig schakelen betekent groei reguleren. En dat is precies het specialisme van Dutch Assets Group!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend advies aan.

227 uitzendbureaus gingen u voor

Dutch Assets Group is al ruim 10 jaar actief in de uitzendbranche. Als onafhankelijk financieel adviesbureau helpen wij uitzendbureaus met succesvol groeien. Wij kennen deze markt en de financieringsbehoeften door en door. Omdat we samenwerken met alle Nederlandse banken, bieden wij de beste condities en kunnen we snel schakelen.

De karakteristieken van dit segment

Vaak zien we dat de omvang van een externe financiering tussen de € 200.000,- en de € 2 miljoen bedraagt. Uitzendbureaus die hierbij niet het juiste pad bewandelen, zijn soms maanden bezig om een financiering te regelen tegen vaak ongunstige condities.

Werkkapitaalfinanciering meest populair

In de ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche zien we dat vanwege de complexiteit een werkkapitaalfinanciering vaak het gunstigst uitpakt. Wij denken vanaf het begin mee en adviseren op basis van de wens. Er zijn meerdere financieringsvormen en ook financieringswensen. Wij stemmen af, adviseren en regelen. Soms al in 2 weken tijd! Meer weten?

Neem contact met ons op

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud.