Over ons

Als Nr. 1 specialist in bedrijfsfinanciering helpen wij al jarenlang mkb-bedrijven met succesvol groeien. Zo helpen wij bedrijven hun droom te realiseren. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot marktleider in bedrijfsfinanciering voor mkb-bedrijven.

Financiële ruimte creëren

Wij helpen ondernemers bij de creatie van extra financiële ruimte. Vaak zien we dat bedrijven stagneren in groei omdat ze niet extern financieren of niet de juiste financiering hebben afgesloten. Vanuit de markt is er een toenemende vraag, alleen de financiële organisatie laat de groei niet toe. En dat is zonde.

Met een financiering die op orde is, ontstaat er namelijk ruimte om bijvoorbeeld nieuwe mensen aan te nemen en het bedrijf verder uit te bouwen. Dit is precies wat wij doen: extra financiële ruimte creëren, zodat mkb-bedrijven kunnen groeien! Met garantie!

Succesvol financieren

Uit een groot netwerk van nationale en internationale banken en verzekeraars bieden wij de beste ondersteuning. We weten precies wat bij dergelijke aanvragen belangrijk is. Hierdoor behalen wij een slagingskans van 99%. We sturen op die zaken die juist voor u belangrijk zijn, zoals: de hoogste financiering, de flexibelste financiering, de hoogste limieten, de beste voorwaarden.

Partner in financiële groei

U wilt groeien met uw bedrijf, maar het ontbreekt aan financiële power? Financiële middelen optimaal inzetten is essentieel bij groeiambities. DAG heeft een moderne, overkoepelende kijk op financiering en verzekeren. Wij gaan met u in gesprek om inzicht te krijgen in uw organisatie en cijfers.

Als Nr. 1 onafhankelijk financieel adviesbureau doen we veel meer dan financieren alleen. Naast het regelen van passende financiering bieden wij een totaalpakket van financiële diensten aan om u te helpen bij succesvol groeien. Bekijk onze diensten

Stichting keurmerk MKB financiering

Dutch Assets Group is een van de kopgroepleden en founding partners van Stichting Keurmerk MKB Financiering:

Stichting MKB Financiering is opgericht door een voorhoede van vertegenwoordigers uit de markt met als doel de toegang tot alternatieve (non-bancaire) financieringsmogelijkheden voor ondernemers te verbeteren. Samenwerking tussen de alternatieve financiers is de eerste stap op weg naar meer zichtbaarheid en slagkracht van de jonge sector. Het belang van de ondernemer op zoek naar passende financiering staat voorop en daarom sluit de stichting zich aan bij een centraal klachtenregister en wordt er in samenwerking met ondernemers en adviseurs een Gedragscode MKB Financiering opgesteld.

De reden voor DAG om zich hierbij aan te sluiten is dat zij belang hecht aan een goed en betrouwbaar advies, zowel op de korte en lange termijn.

Eigen AFM vergunning

DAG beschikt als een van de weinige zakelijke advieskantoren in Nederland over een eigen AFM vergunning. Met deze vergunning mag DAG adviseren en bemiddelen in de markt van kredietverzekering en kan zij haar klanten helpen de risico’s in de onderneming te verkleinen. Het hebben van een eigen vergunning stelt echter ook wel eisen aan een organisatie, eisen waaraan DAG graag wil voldoen.

Hoofdkantoor

Nijenburgerweg 15
1812 LT Alkmaar

Ivo

Ivo Beernink

Managing Director
Saskia

Saskia van Adelberg

Sales Director
Hanneke

Hanneke Engelhardt

Business Consultant
Melvin

Melvin Verboom

Sales Consultant
Veronika

Veronika Rohozhkina

Junior Business Consultant

Wat klanten over ons zeggen

DAG is de afgelopen maanden van grote betekenis geweest voor ons. Financiële vraagstukken alsmede het verzekeringspakket zijn onder hun begeleiding in beter vaarwater gekomen. Er zijn plannen om samen nog meer binnen ons bedrijf te optimaliseren om toekomstige resultaten te vergroten.
Christa Roijakkers – don Uitzendgroep

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. D

Onze samenwerkpartners