Over ons

Dutch Assets Group is opgericht door en voor ondernemers; wij bedienen al jaren succesvolle ondernemingen en hun eigenaren. Onze Corporate Finance dienstverlening richt zich op de onderneming; hier staan wij hen bij met financieringsadvies, het in kaart brengen en afdekken van ondernemingsrisico’s en het opbouwen en beheren van het ondernemingsvermogen. Onze Personal Finance dienstverlening richt zich op de ondernemer in privé; hier staan wij hen bij met hypotheekadvies, het in kaart brengen en afdekken van persoonlijke risico’s en het opbouwen en beheren van het opgebouwde (pensioen) vermogen. Werknemers dienstverlening: als goed werkgever bent u ook altijd begaan met het reilen en zeilen van uw werknemers, met onze werkgeversarrangementen bieden wij uw werknemers dezelfde financiële ondersteuning en rust die u van ons gewend bent.

Het team

Het team van Dutch Assets Group bestaat uit een mooie mix van specialisten, allemaal met de nodige kennis en ervaring en de juiste theoretische achtergrond. 

Graag stellen wij ons aan u voor:

Saskia van Adelberg

Directeur Hypotheekadvies

Ik ben woonachtig in het Opperdoes, waar we een voormalig agrarisch bedrijf hebben omgebouwd tot woning. Hier woon ik met mijn man en twee kids. In mijn vrije tijd vind je mij buiten, liefst rijdend op mijn paard in een mooi natuurgebied.
Na mijn bachelor of laws gehaald te hebben ben ik als trainee gestart bij ING. Hier ontdekte en vergrootte ik mijn passie voor financiën.
De laatste periode van mijn loopbaan bij banken heb ik als Private Banker mogen werken. Ik heb veel kennis mogen opdoen, ook door het volgen van opleidingen. Zo ook de opleiding tot Financieel Planner (FFP), Adviseur Vermogen, DSI beleggingsadviseur maatwerk, Adviseur schadeverzekeringen particulier en zakelijk, Adviseur hypothecair en consumptief krediet.
Sinds de start van mijn werkzaamheden bij Dutch Assets Group heb ik mezelf ontwikkeld tot expert op het gebied van Credit Management en ben ik verantwoordelijk geweest voor zowel de groei van de portefeuille, als voor een substantiële verhoging van de klanttevredenheid.
Als adviseur van vele ondernemers zie ik de kansen die er zijn bij de optimalisatie van het credit management. Zo is een goede cashflow onmisbaar voor de continuïteit en de succesfactor van een onderneming. Als jurist ben ik bekend met de risico’s van wanbetaling van debiteuren. Het beschermen van je bedrijf tegen financiële onzekerheden is belangrijker dan ooit.

Wouter Nieuwland

Commercieel Directeur

Ivo Beernink

Algemeen Directeur

Ik ben woonachtig in Heiloo, hier woon ik samen met mijn vrouw Stienske en onze drie kinderen. Lucas de oudste en een wij hebben een tweeling, Milan & Fenna. Het is dan ook lekker druk, maar gezellig. Mocht er tijd over zijn dan ben ik te vinden op de golfbaan.

In 2006 ben ik gestart als Trainee bij Fortis Bank, in deze functie heb ik vanuit een brede optiek kennis leren maken met het bankwezen. Na de afronding van dit traject ben ik actief geweest in strategie ontwikkeling voor de zakelijke markt en heb ik als projectleider richting gegeven aan de integratie met ABN Amro. Uiteindelijk ben ik aan de voorkant van de “bank” terecht gekomen waar ik een aantal jaar ondernemingen heb bijgestaan met een lopende financiering of een uitbreiding hiervan. Mijn bankcarriere heb ik afgesloten bij ING, waar ik 5 jaar actief ben geweest in het vermogensbeheer vak, hier adviseerde en begeleidde ik voornamelijk ondernemers en investeerders bij het uitbouwen van hun portefeuilles en het vergroten van het beleggingsrendement.

Binnen Dutch Assets Group ben ik naast mijn verantwoordelijkheden voor de dagelijkse gang van zaken, het opstellen en uitvoeren van de strategie & het beleid, ook werkzaam in de takken Corporate Finance & Asset Management. Ik houd mij bezig met de complexe financieringsaanvragen en help mee het vermogen van onze klanten te laten renderen.

Stienske Beernink

Creative & Design

Heeft u al een keer een flyer of visitekaartje in uw handen gehad?
Kreeg u misschien al een map of een pen? Al dit soort dingen komen uit mijn handen. Ik ben Stienske Beernink en doe voor DAG alles wat met design te maken heeft. Ontwerpen is wat ik het allerliefste doe.

Naast mijn werk voor DAG maak ik ook kunst en muurschilderingen.
Buiten werktijd vermaak ik mij meestal met mijn drie kinderen, of vind je mij op de tennisbaan en golfbaan.

Huib van Boven

Relatiemanager Corporate Finance

Huib is woonachtig in Alkmaar en vader van 4 kinderen. Naast werk is hij een echte AZ fan en daar is hij dan ook bijna elke wedstrijd te vinden.

De carrière van Huib is gestart in het onderwijs, van waaruit hij al snel de overstap heeft gemaakt naar de financiële dienstverlening. Huib is werkzaam geweest voor eerst ABN Amro, Fortis en uiteindelijk weer ABN Amro. Binnen deze organisaties heeft hij diverse functies bekleed waaronder die van zakelijk specialist en een groot aantal jaar als directeur van een of meerdere vestigingen. Naast leidinggeven ligt zijn kracht ook in het opleiden, zowel van jong talent als van senior adviseurs. Al jarenlang geeft hij nationaal en internationaal training in onder ander balanslezen en zakelijke kredietverlening. Op dit moment is Huib bij een aantal bedrijven commissaris heeft hij zijn eigen advieskantoor waarmee hij aan Dutch Assets Group is verbonden.

Binnen Dutch Assets Group houdt Huib zich bezig met het controleren van aanvragen op haalbaarheid en juistheid, complexe financieringsaanvragen en is hij een mentor voor het talent binnen DAG.

Werken bij DAG

Werken bij DAG betekent dat je elke dag andere ondernemingen helpt met groeien. Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die net als wij een unieke kijk hebben op de financiële wereld.

Bekijk nu de vacatures

Stichting keurmerk MKB financiering

Dutch Assets Group is een van de kopgroepleden en founding partners van Stichting Keurmerk MKB Financiering:

Stichting MKB Financiering is opgericht door een voorhoede van vertegenwoordigers uit de markt met als doel de toegang tot alternatieve (non-bancaire) financieringsmogelijkheden voor ondernemers te verbeteren. Samenwerking tussen de alternatieve financiers is de eerste stap op weg naar meer zichtbaarheid en slagkracht van de jonge sector. Het belang van de ondernemer op zoek naar passende financiering staat voorop en daarom sluit de stichting zich aan bij een centraal klachtenregister en wordt er in samenwerking met ondernemers en adviseurs een Gedragscode MKB Financiering opgesteld.

De reden voor DAG om zich hierbij aan te sluiten is dat zij belang hecht aan een goed en betrouwbaar advies, zowel op de korte en lange termijn.

Eigen AFM vergunning

Voor zowel het adviseren & bemiddelen in vermogensbeheer en kredietverzekeringen beschikt Dutch Assets Group over een eigen AFM vergunning. De AFM toetst bedrijven en beleidsbepalers op betrouwbaarheid en deskundigheid en stelt eisen over de te volgen procedures. Eisen waarin wij binnen DAG graag willen voldoen. Ook is Dutch Assets Group aangemeld bij het Kifid voor eventuele klachten over onze dienstverlening.