Consultancy

In DAG vindt u een brede sparringpartner voor uw financiële strategie en bedrijfsoptimalisatie. Wij doen namelijk veel meer dan alleen het eenmalig regelen van uw financiering. Bij DAG gaan we voor een succesvolle langdurige samenwerking en tevreden klanten.

DAG adviseert u over alle groeimogelijkheden die er zijn voor uw bedrijf. We begeleiden u naar de juiste financiering en adviseren over uw asset management, debiteurenmanagement en creditmanagement. DAG is dé specialist in financiering, bedrijfsverkoop en vermogensopbouw. En we delen graag onze expertise.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Het is voor u een dagtaak om investeringen dagelijks te volgen, op alle mogelijke risico’s te letten en om up-to-date te blijven met de wijzigingen in de markt. Dit is een continu proces dat naast moeite ook veel kostbare tijd kost. Door u te laten adviseren door een gespecialiseerd bureau zoals DAG kunt u zich weer concentreren op uw dagelijkse werkzaamheden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over marktschommelingen.

Onze adviseurs helpen bij het beoordelen van uw huidige financiële gezondheid. Wanneer de juiste beslissingen worden genomen kan de winst voor een bedrijf toenemen. Dit kan direct leiden tot een betere cashflow. Wij kunnen samen met u een haalbaar, realistisch plan opstellen om ervoor te zorgen dat u uw doelstellingen behaalt. Vaak hebben de zakelijke en creatieve ideeën en adviezen van onafhankelijke adviseurs vele voordelen voor een bedrijf. Nieuwe ideeën over investeringen en asset management kunnen u ontelbare (financiële) voordelen opleveren.

Neem nu contact op en vraag ons naar de mogelijkheden.

Bel SaskiaWhatsapp Saskia

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.