Projectontwikkeling financieren

Een bestaand pand verbouwen of herontwikkelen? Of nieuwbouw ontwikkelen om te verhuren. Ook dit kan een winstgevende investering zijn. Maar bij de ontwikkeling van vastgoed komen meer onverwachte kosten kijken. Niet alleen moet u de aankoop van het pand of van de grond financieren, maar ook de (ver)bouwkosten. Om het project gefinancierd te krijgen is een duidelijk plan nodig en een goed inzicht in deze kosten. U moet ook duidelijk aangeven of u het pand of project wilt aanhouden als een belegging of met winst wilt doorverkopen.

Hier zijn tegenwoordig gelukkig meer financieringsmogelijkheden voor dan alleen de bank. Voor een bank is het tegenwoordig lastig en té risicovol om zich vanaf de start met zo’n ontwikkeltraject bezig te houden.
Als de plannen eenmaal duidelijk zijn en alle vergunningen rond dan zou de bank wél in kunnen springen als financier. Tot die tijd betekent het dat u een alternatieve financiering moet vinden voor uw plannen.

Een particuliere investeerder is een mogelijkheid en ook hier kan crowdfunding goed dienst doen. Uw creativiteit als ondernemer wordt in ieder geval op de proef gesteld.

Vanuit Dutch Assets Group begeleiden wij al jaren vele ondernemers bij het aankopen en financieren van vastgoed. Wij maken hierbij gebruik van een landelijk dekkend netwerk van aanbieders en business partners voor de begeleiding. Door deze combinatie bent u verzekerd van de beste mogelijkheid en deal voor uw eigen financiering. Naast alle traditionele grootbanken bestaat ons netwerk uit investeerders die alleen met onafhankelijke bureaus zoals DAG samenwerken. Wij werken onder andere exclusief samen met:

Gespecialiseerde bedrijven

Er zijn bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in het financieren van projectontwikkeling, herontwikkeling of in een verbouwing. Deze bedrijven nemen veel kennis met zich mee en hebben vaak een financiële positie, waardoor de kosten relatief laag kunnen worden gehouden (in vergelijking met een particuliere investeerder bijvoorbeeld).

Vastgoedontwikkelaars en -investeerders doen graag zaken met dergelijke bedrijven vanwege de kennis over bijvoorbeeld een onderwerp als duurzaamheid. Ze zijn doorgaans creatief en innovatief. Nog een voordeel, voor de aan- en verkoop van grotere en complexe vastgoedportefeuilles kunnen deze gespecialiseerde bedrijven ook kapitaal inbrengen en als mede-investeerder opereren.

Bereken de mogelijkheden

Uw vastgoed- of projectfinanciering via DAG

Vanuit Dutch Assets Group begeleiden wij al jaren vele ondernemers bij het aankopen en financieren van vastgoed. Wij maken hierbij gebruik van een landelijk dekkend netwerk van aanbieders en business partners voor de begeleiding. Door deze combinatie bent u verzekerd van de beste mogelijkheid en deal voor uw eigen financiering.

Ondernemers zijn vaak niet op de hoogte van alle mogelijkheden die er zijn als het gaat om vermogensstructurering. Wij hebben hier veel ervaring mee en samen met onze partners helpen we u graag. Naast alle traditionele grootbanken bestaat ons netwerk uit investeerders die alleen met onafhankelijke bureaus zoals DAG samenwerken. Wij werken onder andere exclusief samen met Domivest, NIBC, Nestr en RNHB.

Bel SaskiaWhatsapp Saskia

Vastgoed quickscan

In sommige gevallen weet u niet welke financieringsvorm en financierder het beste bij u past. Met het invullen van de vastgoed quickscan bij DAG wordt een persoonlijk rapport voor u opgemaakt. Dankzij ons sterke netwerk kunnen wij u in contact brengen met de beste financierders.

Maak gebruik van ons netwerk en neem contact op. Wij wijzen u graag op de voordelen waar u gebruik van kunt maken.

  • De laagste rentepercentages
  • Lage afsluitkosten
  • Het beste advies bij uw situatie
  • U ontvangt een persoonlijk adviesrapport
  • Snelle en duidelijke communicatie
  • Binnen 48 uur antwoord op uw financieringsvraag
Bereken de mogelijkheden

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.