Payrolling

Mkb-bedrijven die willen groeien, hebben daar financiële ruimte voor nodig. Een steeds vaker toegepaste manier hiervoor is payrolling. Dit biedt namelijk een verhoogde flexibiliteit, een beperkter risico en financiële voordelen. Zo sluit u met payrolling het risico van ziekte en verzuim uit en creëert u ruimte om succesvol te groeien!

Met de juiste payroll-organisatie die u ondersteunt, ontzorgt en adviseert, gaat het u zeker voor de wind! Mensen maken de onderneming en zorgen voor de kennis en voeding die uw groei mogelijk maakt. Door goed voor uw medewerkers te zorgen en ze efficiënt en doelmatig in te zetten, worden zij de beste teamplayers. De juiste payroll- en verloningssystemen helpen u met deze efficiëntie.

Wat is payrolling?

Elk bedrijf, en daarmee dus ook uw onderneming, heeft geld nodig om aan zijn dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen. Dit geld noemen we het werkkapitaal van een onderneming. Werkkapitaal is een ruim begrip, want het wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Denkt u hierbij onder andere aan:

  • Het uitbetalen van salarissen
  • Het betalen van leveranciers
  • Geld dat nodig is voor onderhoud
  • Geld dat nodig is voor het op peil houden van voorraden

Let op, deze opsomming is zeker niet volledig, maar slechts bedoeld om u een indruk te geven waar werkkapitaal voor aangewend wordt. Kiest u voor werkkapitaal financiering, dan heeft u extra financiële ruimte om aan de dagelijkse financiële verplichtingen van uw bedrijf te voldoen.

Naast de relatief eenvoudige definitie die wij aan werkkapitaal hebben gegeven, is er ook een definitie van in economische termen. Deze luidt: werkkapitaal is het verschil tussen de vlottende activa (zoals voorraden, debiteuren en liquide middelen) en de vlottende passiva (zoals crediteuren en andere kortlopende schulden).

Payrolling via DAG

Dutch Assets Group is zelf geen payroll-bedrijf, maar een onafhankelijk financieel adviesbureau. Wij kennen de financiële markt als geen ander en wij werken samen met alle Nederlandse banken en payroll-bedrijven. Hierdoor kunnen wij de beste deal realiseren. En dit resulteert in tevreden klanten.

Op basis van uw concrete financieringswensen en -situatie kunnen wij op maat advies geven en rekening houden met uw financieringswensen. Op basis van uw input komen wij met een financieringsvoorstel. Vaak betreft het het inzetten van meerdere financieringsvormen.

Payrolling tegen de beste condities!

Overweegt u om payrolling in te zetten om op die manier financiële ruimte te creëren? Dan kunt u op onze website alvast eenvoudig berekenen wat dit in uw geval betekent. U kunt dan direct een vrijblijvend voorstel aanvragen. Op basis van uw input denken we mee om te komen tot een concrete en op maat aanvraag. We garanderen absoluut de beste deal!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over payrolling of wilt u een second opinion over een bestaande financiering? Neem dan contact met ons op!

Veelvoorkomende oplossingen

Krediet verzekeren

Met een kredietverzekering verzekert uw bedrijf zich tegen non-betaling en faillissementen van klanten.

Lees meer

Payrolling

Bij payrolling besteedt u het juridisch werkgeversschap uit, zo ook de loonbetalingen en het risico van ziekte en verzuim.

Lees meer

Factoring

Met factoring kunt u uw facturen laten uitbetalen, u kunt debiteurenbeheer uitbesteden én kredietrisico’s afdekken.

Lees meer

Wat klanten over ons zeggen

WePayPeople heeft een succesvolle samenwerking met DAG bij het inrichten van totaaloplossingen voor Uitzendondernemers. De unieke Backoffice en Payroll oplossingen van WePayPeople worden door het deskundige en slagvaardige team van DAG gecombineerd met hoogwaardige financiële kennis en diensten.
Peter Carpay – WePayPeople

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. D

Onze samenwerkpartners