Payrolling

Mkb-bedrijven die willen groeien, hebben daar financiële ruimte voor nodig. Een steeds vaker toegepaste manier hiervoor is payrolling. Dit biedt namelijk een verhoogde flexibiliteit, een beperkter risico en financiële voordelen. Zo sluit u met payrolling het risico van ziekte en verzuim uit en creëert u ruimte om succesvol te groeien!

Met de juiste payroll-organisatie die u ondersteunt, ontzorgt en adviseert, gaat het u zeker voor de wind! Mensen maken de onderneming en zorgen voor de kennis en voeding die uw groei mogelijk maakt. Door goed voor uw medewerkers te zorgen en ze efficiënt en doelmatig in te zetten, worden zij de beste teamplayers. De juiste payroll- en verloningssystemen helpen u met deze efficiëntie.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Wat is payrolling?

Elk bedrijf, en daarmee dus ook uw onderneming, heeft geld nodig om aan zijn dagelijkse financiële verplichtingen te voldoen. Dit geld noemen we het werkkapitaal van een onderneming. Werkkapitaal is een ruim begrip, want het wordt voor veel verschillende doeleinden gebruikt. Denkt u hierbij onder andere aan:

  • Het uitbetalen van salarissen
  • Het betalen van leveranciers
  • Geld dat nodig is voor onderhoud
  • Geld dat nodig is voor het op peil houden van voorraden

Payrolling via DAG

Dutch Assets Group is zelf geen payroll-bedrijf, maar een onafhankelijk financieel adviesbureau. Wij kennen de financiële markt als geen ander en wij werken samen met alle Nederlandse banken en payroll-bedrijven. Hierdoor kunnen wij de beste deal realiseren. En dit resulteert in tevreden klanten.

Op basis van uw concrete financieringswensen en -situatie kunnen wij op maat advies geven en rekening houden met uw financieringswensen. Op basis van uw input komen wij met een financieringsvoorstel. Vaak betreft het het inzetten van meerdere financieringsvormen.

Payrolling tegen de beste condities!

Overweegt u om payrolling in te zetten om op die manier financiële ruimte te creëren? Dan kunt u op onze website alvast eenvoudig berekenen wat dit in uw geval betekent. U kunt dan direct een vrijblijvend voorstel aanvragen. Op basis van uw input denken we mee om te komen tot een concrete en op maat aanvraag. We garanderen absoluut de beste deal!

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over payrolling of wilt u een second opinion over een bestaande financiering? Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op