Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. Deze overkoepelende sector bestrijkt bijna 5% van het bruto nationaal product. Veel bedrijven groeien hard in deze branche en kunnen hun eigen groei vaak niet goed bolwerken.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Facilitaire dienstverleners kiezen Dutch Assets Group

Dutch Assets Group heeft veel klanten in de facilitaire dienstverlening. Facilitaire bedrijven die willen groeien, hebben bijna altijd extra werkkapitaal nodig om deze groei te verwezenlijken. DAG heeft zich toegelegd op de flexmarkt en dus vooral op facilitaire dienstverleners met veel personeel. Bedrijfsfinancieringen die wij regelen, zijn op maat en tegen de beste condities.

De karakteristieken van dit segment

In 2019 zijn er ruim 30.000 facilitaire bedrijven in Nederland met een omzet van minimaal 2 miljoen euro. Bedrijven die groei willen faciliteren, hebben circa tussen de € 200.000,- en € 2.000.000,- aan externe financiering nodig. Veel ondernemers weten niet zo goed waar ze dan het beste kunnen aankloppen om dit succesvol in gang te zetten.

Financiering op maat

Er bestaan verschillende vormen van financiering, zoals een rekening-courant, factoring, inkoopfinanciering of een informal investor. De keuze die u maakt, hangt onder andere af van de branche, debiteurenportefeuille, omzet, financiële cijfers, groei en kansen in de markt. Tevens zijn er combinaties tussen financieringen mogelijk. Wij kijken met u mee, geven advies en regelen de externe financiering met 99% slagingskans!

Neem contact met ons op

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud.