Hypotheekadvies

Bent u ondernemer en op zoek naar een passende hypotheek voor uw eigen woning, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Binnen Dutch Assets Group zijn wij namelijk gespecialiseerd in financiële dienstverlening aan ondernemers en investeerders. Wij bedienen al jaren succesvolle bedrijven en hun eigenaren, dit doen wij met onze corporate finance dienstverlening voor de onderneming en onze eigen asset managers voor u in privé. U wilt toch ook gewoon lekker kunnen wonen in de woning van uw dromen, tegen de beste condities.

Vaak is het voor u als ondernemer lastig om de juiste hypotheek afgesloten te krijgen, zeker in het reguliere kanaal of bij de huisbank. Een van de meest voorkomende hindernissen is het bepalen van uw inkomen als ondernemer, welke dient als vaststelling voor de hoogte van de hypotheek. Om dit probleem voor te zijn werken wij met gespecialiseerde hypotheek aanbieders voor ondernemers en hebben wij zelf de beschikking over financieel specialisten die uw zakelijk inkomen vast kunnen stellen. Hierbij kijken wij niet alleen naar het inkomen uit de zakelijke entiteit, maar is er wellicht ook vrij vermogen of heeft u huurinkomsten die meegenomen kunnen worden.

Onze dienstverlening is geschikt voor elke type ondernemer en in alle fases; of u nu eigenaar bent van een eenmanszaak, van uw hobby uw werk heeft gemaakt, hard op weg bent naar de Quote 500 of al tijden geniet van uw ondernemerspensioen, onze financieel specialisten weten de weg om wensen in te vullen.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Benieuwd hoeveel hypotheek u kunt krijgen?

Bereken het zelf.

De hypotheek dienstverlening van Dutch Assets Group

Binnen Dutch Assets Group geloven wij in de combinatie van de kracht van goed advies en het gebruik van digitale mogelijkheden om uw producten up to date te houden.

Indien u kiest voor de advies dienstverlening dan bent u ervan verzekerd dat u een ervaren financieel adviseur treft, al onze Asset Managers beschikken over de benodigde diploma’s om te mogen adviseren over hypotheken en vermogensbeheer. Alle adviseurs beschikken ook over een verleden binnen de private banking dienstverlening, zijn financieel planner of fiscalist.

Wij zien uw hypotheek niet als een losstaand product, maar als onderdeel van uw toekomstig vermogen en daarom adviseren wij u vanuit een breder geheel en is het onderdeel vermogensopbouw of vermogensbeheer een standaard onderwerp van het adviesgesprek. En wilt u uw risico’s in kaart hebben voor als het misgaat, denk aan overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid, dan kunnen wij u daar uiteraard ook in bijstaan.

Een goed product nu, een beter product later.

Het vinden en afsluiten van de juiste hypotheek is iets dat u waarschijnlijk maar een paar keer in uw leven zult ondernemen, daarom steekt u ook veel tijd en energie in dit traject. Uit ervaring weten wij dat veel huiseigenaren na het afsluiten van de hypotheek er geen actie meer op ondernemen en dat is juist zonde. Er zijn allerlei factoren in de markt die ervoor zorgen dat u een beter product kunt hebben, of dat u recht heeft op betere condities voor uw product. De waarde van uw woning kan stijgen, u lost af waardoor uw schuld marktwaarde verandert en dan is daar altijd nog de rente die beweegt. Door periodiek uw situatie te beoordelen weet u zeker dat u gebruik kunt maken van wat de markt op dat moment biedt. Standaard in onze dienstverlening is daarom ons onderhoudsgesprek, maar we gaan verder dan dat en bieden u onze eigen Dutch Assets Group Personal Finance app. Een volledig individuele, digitale omgeving, waarin u uw eigen financiële planning kunt invoeren, samen met uw Asset Manager bepaalt u vervolgens wat u wilt verbeteren.

Dutch Assets Group App

Met veel trots presenteren wij u graag onze eigen app en bijbehorende digitale dienstverlening. In uw eigen account wordt er 24/7 voor u in de markt gezocht naar de beste financiële producten, dit op basis van uw profiel en eigen ingevulde doelen.

U bepaalt zelf waar u op zoekt, hoeveel u wilt besparen en wanneer wij u hierover moeten inlichten. Vindt u de besparing die u wilt, dan kunt u samen met uw asset manager het product realiseren.

Het gebruik van de app is voor u van directe toegevoegde waarde en helpt u om financieel fit te worden en gezond te blijven.

Krijg voeren wij voor u geheel vrijblijvend een marktscan uit, download hier de app of maak uw account aan.

Een nieuwe hypotheek afsluiten

U heeft een nieuwe woning gekocht, of uw bestaande hypotheek loopt af.

Een nieuwe hypotheek

Hypotheek oversluiten

Oversluiten loont. Althans in veel gevallen. Wanneer je hypotheek al een langere tijd geleden is afgesloten kan het zeer interessant zijn om de huidige hypotheek om te zetten naar een met andere voorwaarden.
Oversluiten

Overwaarde verzilveren

Heeft u geld in de stenen zitten en wilt u dit liever benutten voor het maken van rendement of om extra liquiditeit op te nemen, lees dan verder wat wij voor u kunnen doen.

Overwaarde verzilveren

Uw volgende woning

Er zijn maar weinig mensen die altijd in de eerste woning blijven wonen en bij een verhuizing komt ook een nieuwe hypotheek kijken, want de oude was passend voor de situatie toen.

Uw volgende woning

Verhuur hypotheek afsluiten

wilt u een woning financieren voor de verhuur, wij kunnen u helpen bij het financieren uw eerste pand, tot aan de herfinanciering van uw hele portefeuille.

Verhuur hypotheek

Omzetten hypotheek naar Box 3

Wilt u uw hypotheek fiscaal verhuizen, wij kunnen u adviseren over de voors- en tegens en brengen voor u de beste opties in kaart.

Omzetten naar Box 3

Verbouwen en verduurzamen

Wilt u uw hypotheek verhogen om uw woning te verbouwen, of om te verduurzamen, graag leggen wij u uit voor welke regelingen in u aanmerking komt.

Uw woning verbouwen of verduurzamen

Actuele rentelijst

Meer informatie over uw hypotheek?