Beveiligingsbranche

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen. Ook is er steeds meer aandacht voor de bewaking van databestanden of reputaties van bedrijven. Veel mkb-bedrijven in deze sector groeien harder dan ze aankunnen. Veelal is het huidige werkkapitaal ontoereikend voor hun groei.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Beveiligingsbranche en financiering

Veel beveiligingsbedrijven die willen groeien, lopen tegen een cashflowprobleem aan. Voor succesvolle groei is meestal geld nodig (werkkapitaal). Dutch Assets Group is een onafhankelijk financieel adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in bedrijfsfinanciering voor onder andere de beveiligingsbranche. Wij werken samen met alle NL banken en de meeste financiële instellingen. Hierdoor kunnen we de beste financiering aanbieden!

Feiten en cijfers van de beveiligingsbranche

De beveiligingsbranche is een belangrijke sector qua werkgelegenheid in Nederland. Bij elkaar zijn er bijna 30.000 mensen in werkzaam. De totale omzet van dit marktsegment bedraagt circa 1,5 miljard euro. De behoefte aan vakkundige medewerkers blijft hoog, mede door hogere eisen (vak- en talenkennis) en een relatief hoog verloop van medewerkers in deze branche.

Groeien met het juiste bedrijfskrediet

Om succesvol te groeien in de beveiligingsbranche, is vaak externe financiering nodig om het werkkapitaal te verruimen. Er zijn nogal wat financieringsvormen die door beveiligingsbedrijven gekozen worden. Een passende bedrijfsfinanciering is altijd op maat en afhankelijk van de specifieke wensen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn? Bereken het online of vraag direct vrijblijvend een voorstel aan.

Neem contact met ons op

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud.