Schoonmaakbranche

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland. Veel schoonmaakbedrijven benutten hun kansen en groeien snel. En daar is vaak extra financiële ruimte voor nodig. DAG helpt u hier graag verder mee!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Schoonmaakbedrijven kiezen Dutch Assets Group

Schoonmaakbedrijven die op zoek zijn naar passende externe financiering komen vaak bij ons terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in flexmarktfinanciering. Wij kennen de complexiteit van het financieren van werkkapitaal in schoonmaakbedrijven. Als onafhankelijk financieel adviesbureau sluiten wij altijd de beste deal voor onze opdrachtgevers.

Feiten en cijfers van de schoonmaakbranche

De schoonmaak is een belangrijke economische factor in Nederland, goed voor ruim 4 miljard euro (bruto-omzet). Daarmee is de schoonmaak goed voor circa 1% van het bruto nationaal product. Ongeveer 3.300 van de 11.000 aanbieders zijn ondernemingen die werknemers in dienst hebben. Vooral de middengroep (regionaal actief) heeft vaak behoefte aan externe financiering.

Financiering op maat

In de schoonmaakbranche zijn payrolling en krediet verzekeren veelvoorkomende financieringsvormen. Vaak zien wij bij onze opdrachtgevers een combinatie tussen 2 of meer financieringsvormen die leiden tot het beste resultaat. Omdat wij samenwerken met alle Nederlandse banken en een groot deel van de overige financierders, kunnen wij de gunstigste condities bedingen. En… niet onbelangrijk: dit kan vaak snel, met circa 4 – 8 weken.

Neem contact met ons op

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud.