Werken bij DAG

Vanuit Dutch Assets Group werken wij continu aan de verbetering van onze dienstverlening en met resultaat. Zo groeien niet alleen onze klanten, maar ook ons kantoor zelf. Wij zijn dan ook altijd op zoek naar potentiële versterkingen voor ons team, deze invulling is wat ons betreft altijd flexibel, op de manier die bij jou past. Wil je bijvoorbeeld als zelfstandig adviseur meewerken aan de ambities van DAG en haar klanten, dan kan dat. Of ga je liever voor een lange termijn carrière binnen ons advieskantoor, dan zijn er mooie functies in loondienst beschikbaar.

Waar het ons om gaat is dat jij een passie hebt voor het financiële vak en plezier haalt uit het behalen van de beste resultaten voor jouw klanten. Dit doen wij in een dynamische omgeving, waarin creativiteit, innovatie en plezier voorop staan. 

Voor de uitbreiding van ons team in Alkmaar zijn wij op zoek naar een:

(Senior) Accountmanager(32-40 uur)

Als accountmanager binnen Dutch Assets Group ben jij de spin in het web van de organisatie. Je ondersteunt aan de ene kant de relatiemanagers bij het zo goed mogelijk bedienen van de klanten en aan de andere kant ben je het aanspreekpunt richting klanten en partners voor lopende trajecten en voer je relatiebeheer.

Financiële meewerkstage
(min. 6 maanden)

Wil jij stagelopen bij een organisatie waarbij je elke dag andere ondernemingen helpt met groeien?

Relatiemanager vermogensadvies(32-40 uur)

De relaties binnen de vermogensadvies dienstverlening zijn veelal ondernemers & investeerders die of bezig zijn met het opbouwen van vermogen voor later of die inmiddels van de vrije tijd na het ondernemen genieten. Deze relaties staan wij bij in het beheer van het vermogen, het vinden van nieuwe investeringskansen en de mogelijke optimalisaties van het rendement op het vermogen.