Personal Finance

Als ondernemer zorgt u natuurlijk goed voor uw bedrijf en uw eigen medewerkers, maar heeft u ook voldoende aandacht voor uw eigen situatie. Onze Asset Managers staan u graag bij in uw persoonlijke situatie. Zij brengen uw wensen en mogelijkheden in kaart en zorgen dat u volledig ontzorgt wordt op het financiele vlak.

Laat ons hard voor uw vermogen werken, zodat u zich volledig op uw onderneming kunt richten.

Of u nu wilt verhuizen, een nieuwe woning wilt aankopen of uw hypotheek wilt optimaliseren, onze specialisten bespreken met u de best mogelijke hypotheek oplossingen.

Voldoende vermogen beschikbaar voor het leven van later. Heeft u goed in beeld wat u tegen die tijd nodig heeft en daadwerkelijk beschikbaar. Graag brengen wij het samen met u in kaart.

U onderneemt voor het plezier van vandaag, maar als ondernemer wilt u ook vermogen opbouwen voor later.

Stel u komt te overlijden, hoe laat u uw nabestaanden financieel achter? Met de juiste overlijdensrisicoverzekering voorkomt u voor hen stress en eventuele financiele problemen, breng daarom uw mogelijkheden in kaart.

Stel u raakt arbeidsongeschikt, kunt u dan nog de vaste lasten voldoen? Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Dek daarom uw risico’s verstandig af en zorg ervoor dat u onbezorgd kunt blijven ondernemen.

Als zelfstandig ondernemer bent u ook verantwoordelijk voor het opbouwen van eigen pensioen, hoe heeft u dit nu geregeld? Wij kunnen u helpen met het vinden van de juiste manier voor u, denk hierbij aan lijfrentes, maar ook alternatieve mogelijkheden.

Financiële planning, oftewel alles financieel voor later op een rijtje. Denk hierbij aan het opbouwen van vermogen voor de oude dag, het optimaliseren van inkomstenstromen en de gewenste uitgaven, eerder stoppen met werken of het doorgeven van vermogen aan de volgende generatie.

Beleggen in stenen en aanvullend periodiek inkomen genereren, vele ondernemers gingen u al voor. Graag staan wij u bij met het vinden, opbouwen en financieren van uw eigen vastgoedportefeuille.

Beleggen op de beurs is echt niet meer alleen weggelegd voor de snelle jongens in het strakke pak. Iedereen kan tegenwoordig beleggen, maar wordt er dan ook goed belegd. Graag helpen wij u met het maken van extra rendement.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.