Bent u zelf adviseur en wilt u voor uw klant gebruik maken van de diensten van DAG?

Dutch Assets Group werkt al vele jaren samen met een groot aantal advieskantoren in Nederland. Deze samenwerking kan onder ander bestaan uit het samen begeleiden van de klant bij financieringsaanvragen, het financieel optimaliseren van bedrijfsresultaten of het rechtzetten van het credit management.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

Vastgoed

Vastgoed voor eigen gebruik of vastgoed als belegging zakelijk of box 3

Werkkapitaal

Stilstand is achteruitgang, dat weet u als ondernemer in het MKB als geen ander.

Factoring

Bij factoring geeft u uw facturatie uit handen aan een derde partij.

Kredietverzekeren

Een kredietverzekering verzekert openstaande facturen van klanten.

Asset Scan software mogelijkheden

Dutch Assets Group heeft haar eigen software ontwikkeld: De Asset Scan. Hiermee kan zij klanten direct inzicht bieden in de financiële optimalisatie van het bedrijf. Op basis van jarenlange ervaring in het begeleiden van financieringsaanvragen, is er slimme software ontwikkeld die snel overzicht geeft in de realisatiemogelijkheden van de meest voorkomende ondernemerswensen.

Als trusted advisor wilt u uw klant graag bijstaan in alle fases. Zowel aan de start, als bij het beëindigen van de ondernemersreis vertrouwt de ondernemer vaak jarenlang op zijn adviseur.

Door gebruik te maken van de Asset Scan is het nu mogelijk om in al deze fases een rol van betekenis te spelen. Met het invullen van de Asset Scan Software genereert u een persoonlijk adviesrapport voor uw klant. De uitslag van de scan laat niet alleen zien wat er op financieel gebied mogelijk is, maar geeft ook diepgang in de gesprekken daar waar het op de wensen van de ondernemer aankomt en hoe deze te realiseren zijn.

Mogelijkheden samenwerking Dutch Assets Group

Dutch Assets Group werkt al vele jaren samen met een groot aantal advieskantoren in Nederland. Deze samenwerking kan onder ander bestaan uit het samen begeleiden van de klant bij financieringsaanvragen, het financieel optimaliseren van bedrijfsresultaten of het rechtzetten van het credit management.

Neem contact met ons op

Execution only

Voordelen voor u en uw klant

Indien voor uw klant een aanvraag zonder begeleiding van de financieringsspecialisten van DAG moet worden uitgevoerd is het mogelijk om deze in te dienen via het execution only kanaal. Een select aantal, speciaal door DAG uitgekozen financieringspartners zal de aanvraag ontvangen en beoordelen. Wanneer zij mogelijkheden tot financiering zien sturen zij direct de offerte en voorwaarden toe. Deze worden klaargezet in de persoonlijke portal van uw eigen klant. Hiermee biedt u uw klant de mogelijkheid om tegen een laag vast tarief gebruik te maken van de inkoopkracht en het netwerk van DAG.

Start de online intake
  • Toegang tot meer dan 40 nationale & internationale financieringsaanbieders
  • Samenwerking met de meest toonaangevende kredietverzekeraars
  • Altijd de scherpste deal voor uw klant
  • Binnen 48 uur meerdere offertes in uw portal
  • Gebruik innovatieve software: De Asset Scan
  • U blijft zelf uw klant begeleiden en klanteigenaar
  • DAG beschikt over een eigen AFM vergunning en kan voor uw klant bemiddelen bij het afsluiten van een kredietverzekering;
  • DAG is aangesloten bij Stichting MKB Financiering en voldoet aan de eisen van het keurmerk

DAG Partnerkorting

Indien u een aanvraag voor uw klant via DAG laat begeleiden dan ontvangt u hiervoor een eenmalige vergoeding. Deze vergoeding kan aan u zelf uitgekeerd worden als vergoeding voor door u gedane werkzaamheden of u kunt deze vergoeding als korting inzetten voor uw klant.