Online intake

U bent op zoek naar een financiering voor een van uw ondernemerswensen. Wellicht weet u helemaal tot in de puntjes hoeveel u nodig heeft en op welke manier u dat gaat regelen. Het kan ook zijn dat u nog helemaal niet weet waar u aan toe bent en welke mogelijkheden er zijn. Met het invullen van de online intake maken wij een persoonlijk rapport voor u op. U ontvangt binnen 48 uur een digitaal overzicht of u in aanmerking komt voor de gewenste financiering en of het de moeite waard is om een financieringstraject in te gaan.

Aan de hand van enkele aanvullende vragen kunnen wij ook aangeven welke type dienstverlening het beste bij u en uw wensen past.

Het rapport geeft een indicatie van de mogelijkheden, dit is gebaseerd op jarenlange ervaring in het uitvoeren en begeleiden van financieringsaanvragen. Om tot een definitieve aanvraag te komen is aanvullende informatie gewenst.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.

    De online intake starten

    Waarom moet u uw gegevens invullen? Na het invullen van de online intake willen wij graag het persoonlijke rapport met u delen. Indien gewenst kunt u ook contact met ons opnemen om met u de financieringsbehoefte door te spreken en om gezamenlijk te bekijken welke dienstverlening het beste bij u past. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

    Start de online intake