Quick scan

U bent op zoek naar een financiering voor een van uw ondernemerswensen. Wellicht weet u helemaal tot in de puntjes hoeveel u nodig heeft en op welke manier u dat gaat regelen. Het kan ook zijn dat u nog helemaal niet weet waar u aan toe bent en welke mogelijkheden er zijn. Middels de Quick scan ontvangt een snel een overzicht of u in aanmerking komt voor de gewenste financiering en of het de moeite waard is om een financieringstraject in te gaan.

De scan geeft een indicatie aan of het en wat er mogelijk is, uiteindelijk is financieren altijd maatwerk en zijn er meer gegevens nodig om een financiering aan te vragen en in te regelen.

[vc_empty_space height=”50″]

De Quick scan starten

Waarom moet u uw gegevens invullen? Na het invullen van de Quick Scan willen wij graag contact met u op kunnen nemen om met u de financieringsbehoefte door te spreken en om gezamenlijk te bekijken welke dienstverlening het beste bij u past. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld.

[[[["field48","equal_to","Ja"],["field48","equal_to","Nee"]],[["show_fields","field17,field6,field28,field21,field23,field29,field22,field24,field34,field49"]],"or"],[[["field34","contains","Ja"],["field34","contains","Nee"]],[["show_fields","field33,field35,field30,field25,field36,field37,field38,field26,field31,field47"]],"or"],[[["field31","contains_not","0"]],[["show_fields","field32"]],"and"],[[["field47","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field45"]],"and"],[[["field48","equal_to","Ja"]],[["show_fields","field14"]],"and"],[[["field48","equal_to","Ja"],["field28","equal_to","Ja"],["field49","equal_to","Nee"]],[["redirect_to",null,"\/quick-scan-grote-kans\/"]],"and"]]
1 Step 1
Algemene bedrijfsgegevens
BedrijfsnaamDe naam van uw bedrijf
KVK nummer
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
phone
Bestaat jouw bedrijf 15 maanden of langer?
Oprichtingsdatum
date_range
Financiele bedrijfsgegevens
Huisbank
Financiele gegevens 2018Heb je winst gemaakt?
Omzet 2018
Marge 2018your full name
Financiele gegeven 2019Heb je winst gemaakt?
Omzet 2019
Marge 2019your full name
Is er een betalingsachterstand bij de belastingdienst?
Zijn er bestaande leningen aanwezig?
Beschikbare middelen / onderpand
Debiteuren saldo beschikbaar?Zijn er minimaal twee B2B debiteuren waar regelmatig geld open staat?
Beschikt u over onroerend goed?
Beschikt u over een voorraad?
Beschikt u over inventaris?
Zijn er verpandingen aanwezig?
Welke middelen zijn er verpand?
Financieringsaanvraag
Waar heb je het geld/kapitaal voor nodig?Meerdere opties mogelijk
Hoeveel heb je nodig? in €your full name
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder