Hypotheek voor ondernemers

Ook als zelfstandig ondernemer wil je lekker kunnen wonen in het huis van jouw dromen en wanneer je lekker woont moet de hypotheek meebewegen met jouw situatie.

Toch is het vaak voor ondernemers een hele klus om de juiste hypotheekverstrekker te vinden. Een van de uitdagingen is  het vaststellen van het inkomen en dus is het lastig om de maximale hypotheek hoogte vast te stellen. Bij traditionele aanbieders wordt je dan ook vaak van het kastje naar de muur gestuurd omdat het geen standaard is.

De ondernemershypotheek

Binnen Dutch Assets Group werken wij samen met gespecialiseerde aanbieders voor ondernemershypotheken. Zo kunnen wij jou helpen met het vaststellen van het inkomen, passend bij de gekozen financier en kunnen we je ook direct naar de juiste aanbieder bemiddelen.

Onze dienstverlening is dan ook geschikt voor elk type ondernemer, of je nou eigenaar bent van een eenmanszaak, je van je hobby je werk hebt gemaakt, hard op weg bent naar de Quote 500, of juist geniet van je ondernemerspensioen, onze adviseurs weten de weg om jouw hypotheekwensen in te vullen.

Welke hypotheek past bij mij?

Als ondernemer kun je kiezen uit een aantal varianten voor de beste hypotheek. Dit zal onder andere afhangen van jouw inkomen, de waarde van de woning en de regels vanuit de belasting. In ons adviesgesprek staan we ook stil bij jouw persoonlijke wensen, welke wij meenemen voor de beoordeling van jouw uiteindelijke hypotheek.

Graag gaan wij met jou in gesprek om te bekijken of jouw gewenste woning goed te financieren is, daarnaast brengen wij, indien gewenst, ook de risico’s in kaart en kunnen wij advies geven hoe je deze risico’s optimaal kan afdekken.

Bereken zelf uw hypotheek

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.