Garantie

DAG maakt goede afspraken met financiers en wij weten het zeker: via ons krijgt u de hoogste bedrijfsfinanciering met de beste voorwaarden. Daarom geven wij u graag deze garantie: heeft u ergens anders hogere financiering gevonden dan bij ons? Dan krijgt u uw geld terug!

De spelregels zijn als volgt

  1. Neem contact met ons op binnen 3 maanden na het afsluiten van de financiering.
  2. Voor het nieuwe aanbod gelden dezelfde voorwaarden.
  3. De hogere financiering is gebaseerd op dezelfde informatie.

Vindt u elders een hogere financiering binnen bovenstaande voorwaarden? Stuur het aanbod naar ons door. Als de voorwaarden gelijk of beter zijn, krijgt u uw geld terug. Gegarandeerd.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of aanpak of wilt u een second opinion over een bestaande financiering? Neem dan contact met ons op!

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. D

Onze samenwerkpartners