Bedrijfsschadeverzekering

Zo snel mogelijk weer operationeel

Brand, lekkage of diefstal: ben jij voorbereid op een mogelijke bedrijfsstilstand?

Je bent waarschijnlijk verzekerd om schade aan je gebouw of inventaris vergoed te krijgen die ontstaat door calamiteiten als brand, lekkage en diefstal. Maar wat als de schade zo groot is dat je bedrijf stil komt te liggen? Met een bedrijfsschadeverzekering dek je de financiële gevolgen van een bedrijfsstilstand. Zo voorkom je een mogelijk faillissement.

Waarvoor ben je verzekerd? 
Is een lange sluiting van je bedrijf onvermijdelijk? Dan loopt je omzet terug, terwijl de vaste lasten gewoon doorlopen. Natuurlijk is dat een groot risico voor de continuïteit van je bedrijf. Met een bedrijfsschadeverzekering zet de verzekeraar alles op alles om jou zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Je verzekert:

  • De vaste lasten zoals huur en salarissen
  • (Een deel van) je nettowinst

Ben je afhankelijk van één grote leverancier en breekt daar een grote brand uit? Dan heeft dat ook direct invloed op jouw bedrijf. Ook dit risico is af te dekken binnen deze verzekering. Is dit op jou van toepassing? Geef het gerust aan tijdens een vrijblijvend gesprek.

Grip houden op je bedrijfsrisico’s?
Bij Dutch Assets Group heb je er geen omkijken meer naar. Met meer dan 25 jaar ervaring ben je bij ons altijd verzekerd van passend advies. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een adviesgesprek aan.

Motorrijtuigen verzekering

Wist je dat je verplicht bent om je zakelijke voertuigen WA te verzekeren?

meer informatie

Inventaris- en goederenverzekering

Geen financiële zorgen bij een calamiteit? Verzeker je inventaris en/ of goederenvoorraad.

meer informatie

Eigen vervoerverzekering

Bescherm je goederen of gereedschappen tegen beschadiging en diefstal.

meer informatie

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend advies aan.