Nr 1.

Bedrijven succesvol laten groeien is onze missie! We streven hierbij naar het best mogelijke. We zijn graag de nr. 1, zodat u kunt rekenen op de beste deals.

Nr. 1 in mkb-financiering

De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar marktleiding in bedrijfsfinanciering voor het mkb in Nederland. In 5 jaar tijd hebben we meer dan 300 bedrijven geholpen aan financiële ruimte om succesvol te groeien.

Nr. 1 in flexmarktfinanciering

Sinds dag 1 zijn we gespecialiseerd in flexmarktfinanciering. Veel van onze klanten hebben extra financiële ruimte nodig om de dalen en pieken in hun branche op te vangen. We hebben het dan over mkb-bedrijven in onder andere de uitzendbranche, schoonmaakbranche, beveiligingsbranche en facilitaire dienstverlening.

Nr. 1 in de beste deal

Omdat we beschikken over een groot netwerk van nationale en internationale banken en verzekeraars, kunnen wij zeer goed tegemoetkomen aan uw specifieke financieringswensen: de hoogste financiering, de flexibelste financiering, de hoogste limieten, de beste voorwaarden. Met garantie.

Nr 1. in hoge slagingskans

Door de brede expertise die wij hebben opgebouwd, zien we dat de slagingskans bij ons 99% is.

Nr 1. in hoge slagingskans

Door de brede expertise die wij hebben opgebouwd, zien we dat de slagingskans bij ons 99% is.

Nr. 1 in snelle doorlooptijd

We streven naar voortvarende processen. Alles in onze organisatie is daarop ingericht. Dit resulteert in een doorlooptijd van voorstel aanvragen naar gelden uitboeken van circa 8 weken. Bij een snelle input kan dit al in 4 weken.

Nr. 1 in op maat bedrijfsfinanciering

We bieden vele mogelijkheden voor bedrijfsfinanciering. De meest voorkomende zijn: werkkapitaalfinanciering, payrolling, krediet verzekeren en factoring. Vaak maken we een combinatie tussen 2 vormen, zoals werkkapitaalfinanciering met een stukje kredietverzekering. Toegespitst op uw specifieke situatie.

Nr. 1 in onafhankelijkheid

Omdat we met alle banken en financiële instellingen werken, kunnen we alle kanten op. Wij zoeken de financiële instelling die het best tegemoetkomt aan uw wensen als opdrachtgever. 100% onafhankelijk.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of aanpak of wilt u een second opinion over een bestaande financiering? Neem dan contact met ons op!

Uitgelichte Branches voor onze dienstverlening

Uitzendbureaus

De uitzendbranche groeit hard en is behoorlijk complex. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Nieuwe grote projecten zijn kansen, maar deze vergen vaak wel adequate en passende financiering.

Schoonmaak

De schoonmaakbranche is een nog betrekkelijk jonge bedrijfstak. Toch is de branche inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste werkgevers in Nederland.

Beveiliging

De beveiligingsbranche ziet toe op de veiligheid van personen en goederen. Daarnaast bewaakt ze terreinen en gebouwen.

Facilitaire dienstverlening

De facilitaire dienstverlening helpt bedrijven bij de organisatie en uitvoering van logistieke en huishoudelijke taken als bevoorrading, opslag en distributie van goederen, maaltijden verzorgen, schoonmaken en onderhoud. D

Onze samenwerkpartners